Ny bärrådgivare på HIR Skåne

31.03.2016

Victoria Tönnberg börjar arbeta på HIR Skåne i mars. Hon är utbildad hortonom och ska arbeta som bärrådgivare.

 

– I min tjänst kommer jag att arbeta främst med bärodling. Jag kommer till en början att jobba med jordgubbar, och det tillsammans med HIR Skånes bärrådgivare Thilda Håkansson. Genom min tjänst kommer HIR Skåne kunna erbjuda rådgivning till fler bärodlare framöver. Det kommer även att finnas tid för mer projekt och aktiviteter relaterade till bärodling. Jag tycker det ska bli mycket roligt att vara del av den utvecklingen, säger Victoria.

 

Hon har tidigare bland annat arbetat säsongvis på Växtskyddscentralen i Alnarp och under utbildningen var hon ordförande för Alnarps Studentkår.

Taggar:

Please reload

Senaste inlägg

Stadsbruk får inkubator

12.06.2017

1/10
Please reload

Senaste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggar