Studentmingel på branschdagar

21.12.2018

Under två dagar i november var det dags för branschdagarna på SLU i Alnarp och Hvilan Utbildning i Åkarp. Varje år ges studenter möjligheten att knyta kontakter med företag från de gröna näringarna och mingla med likasinnade.
Till Alnarp kom det över 30 utställare för att nätverka med blivande trädgårdsingenjörer och hortonomer. Projektgruppen bestod av ett gäng glada studenter som arbetade flitigt för att allt skulle flyta på. Under dagen hölls sex olika föredrag om allt från egenföretagande till forskning och urban odling i Malmö. Dagen avrundades med en alumniträff där Karina Brozinic, webbredaktör för Allt om Trädgård, föreläste. Även Hvilan Utbildning besöktes av ett stort antal trädgårdsstuderande som just nu förbereder sig på att ge sig ut i arbetslivet. På Hvilan fick utställarna chansen att presentera sitt företag i klassrum vid tre olika tillfällen.

 

Av Mikaela Bergemalm

Please reload

Senaste inlägg

Stadsbruk får inkubator

12.06.2017

1/10
Please reload

Senaste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggar