Trädgårdsungdomar möts i Baltikum

29.04.2019

Den 7–13 juli är det dags för Europeisk Trädgårdsgårdsungdoms kongress, CEJH, som i år arrangeras i Lettland och Estland. Sjudagarskongressen kommer vara fullspäckad med kunskap, exkursioner och nätverkande och CEJHs ordförande Rikard Jansson berättar om årets resa: 

– Årets kongress tycker jag är högintressant för svenska deltagare. Att få se våra baltiska grannländer och lära sig av de likheter och skillnader som finns i branschen, kulturen och naturen. Det blir intressanta besök på såväl storskalig substratfabrik som småskaliga anläggare och odlare, vackra slottsträdgårdar och vidsträckta nationalparker. Allting upplevs tillsammans med ett väldigt härligt gäng engagerade trädgårdsungdomar.

CEJH, Communauté Européenne des Juenes Horticulteurs, är en paraplyorganisation för trädgårdsungdomsföreningar i Europa och har organiserat kongresser sedan 1960. Målgruppen är personer mellan 18–35 år som studerar eller är verksamma inom hortikulturen. 

 

Är du intresserad av att delta, kontakta Maria Palusalu på mpalusalu@gmail.com, sista anmälningsdag är
17 maj. För mer info, gå in på på www.facebook.com/cejh.org

 

Av Mikaela Bergemalm

Please reload

Senaste inlägg

Stadsbruk får inkubator

12.06.2017

1/10
Please reload

Senaste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggar