Inleder globalt partnerskap

Företaget Ludvig Svensson som levererar klimatlösningar, bildar globalt partnerskap tillsammans med den högteknologiska glasleverantören Agculture. Genom samarbetet erbjuder de en samlad lösning för klimat-, ljus-och energikontroll åt odlare och växthusbyggare.

Tanken är att genom synergieffekter, rådgivning och kombinerade lösningar av glas och klimatvävar tillhandahålla innovativa produkter för olika behov och utmaningar inom trädgårdssektorn.

– Partnerskapet passar väl in i vår strategi att skapa ett bättre växthusklimat och odling. Genom samarbetet ser vi stora synergier i att leverera ljus- och klimatlösningar till växthusägare och byggare, säger Anders Ludvigson, vd för Ludvig Svensson i ett pressmeddelande.

– Vår vision är att ge odlare möjlighet att förbättra växtkvaliteten och öka avkastningen samtidigt som de minskar sina kolbaserade energiresurser”, förklarar Mohammad Shayesteh, chef för Agculture.

De båda företagen fortsätter att sälja sina respektive produkter och tjänster samtidigt som de nu även erbjuder de kombinerade lösningarna som partnerskapet ger.

Källa: Ludvig Svensson