Följ med på en virtuell studieresa

Ekologisk odling

Under hösten 2021 och vintern 2022 kommer Hushållningssällskapet att sända åtta digitala studiebesök, filmade hos duktiga grönsaksodlare runt om i Sverige. I projektet som finansieras inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin samverkar Hushållningssällskapet Västra, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten, HS Konsult och HIR Skåne.

Varje studiebesök kommer att visas under ett live-sänt webbinarium där det är möjligt att ställa frågor och funderingar till den medverkande studiebesöksvärden. Filmerna och annat intressant material kommer att finnas tillgängligt i efterhand på Hushållningssällskapets webbkursportal vilken du når via hushallningssallskapet.se, samt ekofakta.se. Efter varje sändning finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att få en mentor. Läs mer om projektet på hemsidan eller vid anmälan.

Det första studiebesöket på Knalten ekologiska grönsaker i Hökerum visades på webbinariet den 26 oktober. Nästa tillfälle är den 16 november, då sänds studiebesöket från Rikkenstorps andelsjordbruk.

Källa: Hushållningssällskapet


Mer info
Anmälan görs via Hushållningssällskapets kalender:
www.hushallningssallskapet.se/kalender/virtuell-studieresa-till-ekologiska-gronsaksodlare

Frågor och funderingar: marie.hanson@hushallningssallskapet.se