Ny vd efter avhopp hos Blomsterlandet

Susanne Holmström
Susanne Holmström tillträder som ny vd för Blomsterlandet.

Susanne ­Holmström blir ny vd för Blomster­landet, S-Invest från och med 13 juni. Hon kommer närmast från rollen som vd för Vimab Bess och dessförinnan var hon vd för NetOnNet. Hon har mer än 20 års erfarenhet från ledande roller inom olika industrier.

– Vi är glada över att Susanne Holmström kommer in som ny vd för Blomsterlandet. Tidigare i år kommunicerade vi att ­Christina Ståhl skulle tillträda som vd under våren 2024. Christina har nu, efter några månader som vd för Blomster­landet, valt att kliva av sitt uppdrag. Vi beklagar detta och önskar ­Christina allt gott framöver, säger Joachim Frykberg, styrelse­ordförande i ett pressmeddelande.

– Det känns ­fantastiskt roligt att kliva in som VD för Blomster­landet. Som del av ­styrelsen känner jag bolaget väl och ser stor potential framåt, ­kommenterar Susanne Holmström sitt nya uppdrag där hon ser fram emot att utveckla Blomster­landets position på marknaden.

– Det drivna och engagerade teamet på Blomster­landet är också något jag ­imponeras av och ser fram emot att lära känna bättre, säger Susanne ­Holmström.

Källa: Blomsterlandet