Välkommen till Viola Butik!

Jag blir så glad! När jag besöker blomsterbutiker, handels­trädgårdar och garden centers är det en fröjd att se hur många av er som lägger ner tid och energi på att ­inspirera kunden. Det är kompositioner med växter, krukor och andra inredningsprylar i stora som små stilleben.
Att få kunden att må bra och känna suget att ”så här vill jag också ha det” är viktigt i en tid när konkurrensen från olika håll ökar. Viola Butik är ett sätt att visa på att denna del av trädgårds­näringen finns och minst sagt är vital.
Modertidningen Viola har funnits i 121 år och utvecklas hela tiden. ­Viola Butik är nu en egen tidning som kommer ut fyra gånger om året. För­hoppningen är att du som läsare ska få inspiration, kunskap och en inblick i branschen genom att vi berättar vad som händer. Information som du inte får någon annanstans och som kan vara viktig i ditt företagande.
För dig som kommer i kontakt med Viola för första gången kan jag berätta att den produceras av Tejarps Förlag AB med ­redaktion i skånska Klågerup. Min bakgrund är dels inom ­journalistiken och dels inom trädgård. Jag är utbildad trädgårds­ingenjör vid SLU Alnarp och har ett stort intresse för både det gröna, form och design och företagande.
Följ med oss i vår resa att skapa en tidning för er som ­arbetar i blomsterbutiker, handelsträdgårdar och garden centers runt om i landet.


Ann Richardsson

Har du tips på vad vi ska fylla tidningen med,

hör av dig till ann@viola.se

Viola potatis
Viola potatis
Viola potatis
  • Instagram

Följ Viola Butik på Instagram

© 2018
 

Tejarps Förlag AB,

Tejarps Gård, 233 76 Klågerup
Telefon 040-40 86 80